Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър 7/8 твЧувствам се като всички хора

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър 7/8 твЧувствам се като всички хора
Коментари Харесай

Журналистката Катя Илиева: Дебилщината и простащината взеха връх и още ще се развиват

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър 7/8 тв

Чувствам се като всички хора - в огромно очакване, само че и с разочарованието, че евентуално щ е си вървим на постоянни избори. За страдание, напъните на протестиращите доведоха до голямо разлюляване на ръководещите, доведоха до сериозен спад на поддръжката за тях, само че крайната цел не е реализирана - отавките на Бойко Борисов и Иван Гешев. Но пък това активизира и двете групи - на последователите, и на протестиращите. 

Това разяснява в ефира на 7/8 тв журналистката Катя Илиева. 

Мисля, че дебелщината и простащината взеха връх. Мисля, че от дълго време към този момент дъно няма, уточни тя. Смятам, че те първа ще забележим по какъв начин се разпростират " качествата " на тези хора. Чудя се до къде ще стигне фантазията на Борисов да ни появява от разнообразни краища, добави тя. 

Всичко стана доста постепенно и с голямо струпване на надълбоко цинични подиуми, с обезчестяване на честността, уточни Илиева. 

Педлагам на пиарите идната изява на Борисов да е от обществен дом, тъй като там има хора с намалено обществено отношение и отговорност и той си мисли, че би трябвало да активизира тези хора, с цел да може да е сигурен, че те също може да гласоподават за него, разяснява тя.

Всеки ден се учудваме и всеки ден се пляскаме по челото, като четем новините. То дебилщината те първа се разпростира. Кой е предполагал, че Борисов ще върви да гали крави или д а седи на пънче, уточни тя.

То няма скандал, след който да не си споделяме, че няма накъде повече. Но всякога има накъде, разяснява журналистът. 

Демокрацията не е основаване на парлелни светове на гърба на хората. От 10 индивида девет го ненавиждат, а десетия е някакъв държавен служител, счита тя. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР